• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Søre Osen nå - oppdateres hvert 3. minutt mellom 07 og 23

SØRE OSEN Været

 

water level icon 38

Sjekk vannstanden i Osensjøen

Aktuelt

Sammarstreffet 2020 ble en suksess

Til tross for at årets arrangement var i mye mindre skala enn tidligere år, er vi godt fornøyd med gjennomføringen.

Osensjødreggen sørget for at 49 båter var på sjøen i løpet av fredagskvelden og lørdagsnatten. Innveiing fant sted lørdag morgen, og du finner resultatene her..

Klokken 10 var bilrebusen i gang, og 24 biler deltok. Riktig svar var FINNSKOGLEDEN, og tre vinnere ble trukket ut blant de som hadde riktig løsningsord; Trude Lyngsmo Solheim, Arne Lunner og Åge Olav Storsveen.
Klokken 11 løp/gikk 61 deltakere opp til Stabbursknappen i årets Stabbursknappen Opp. Den aller raskeste var junioren Halvor Mikkelsen med tiden 19 minutter og 30 sekunder!

Dagen fortsatte med Søre Osen Padleregatta og 38 deltakere.

Kiosken var åpen og ble utsolgt for baguetter. Det var god stemning og mye folk. Grendeutvalget sørget for vakthold og at alle regler for smittevern ble overholdt.
Tusen takk til alle som hjalp til med gjennomføring og tusen takk til alle som var med og gjorde dagen til suksess ved å delta, eller ved å være heiagjeng. Vi gleder oss til neste Sammarstreff!

 

Stemninger

fra Søre Osen

 

Se denne fantastisk stemningsfulle filmen fra Søre Osen. Filmet med drone, og fanger de ulike årstidene i Søre Osen på en flott måte!

 

Produsert av Jens Petter Larsen.
Refleksfilm

Spørsmål?

Vennligst fyll inn navn
Vennligst fyll inn telefonnummer
Vennligst fyll inn e-post E-postadressen ser ut til å være feil?
Hva kan vi hjelpe deg med?

Her finner du oss

Søre Osen Grendeutvalg

Søre Osen Grendeutvalg har som ansvar/ mandat og drifte/vedlikeholde alle hus og anlegg som grendeutvalget eier. Dette omhandler samfunnshus, paviljong, badeplass, småbåthavn, gjestebrygge og tilstøtende grøntarealer.

Adresse

 Søre Osen Grendeutvalg
2428, Søre Osen

+47 474 64 671
kontakt@sore-osen.no