Sammarstreffet

Vi er klare for årets Sammarstreff, og her finner du programmet.

Hvert år i uke 29, eller nest siste helga i juli, arrangeres Sammarstreffet. Et familievennlig arrangement med masse aktiviteter og tilbud. Både fastboende, hytteeiere og tilreisende sørger for god stemning denne helga.

Program for Sammarstreffet 2022

FREDAG 22. JULI

20.00 GRILLFEST PÅ PAVILJONGEN

Sosialt og uhøytidelig treff på Paviljongen med salg av grillmat. Arrangementet er åpent for alle, og "Me and You" spiller opp til dans.

Vi legger opp til en frivillig inngangsbillett på kr. 100,- hvor det trekkes ut en vinner som far et gavekort på kr. 1000,- hos Coop.

LØRDAG 23. JULI

FRA 10.00 ÅPEN KIOSK

FRA 10.00 SALGSUTSTILLINGER PÅ PAVILJONGEN

FRA 11.00 TUR MED TRYSILKNUT
Trysilknut kommer til brygga på badeplassen og tilbyr turer på Osensjøen.

FRA 11.00 DISKGOLF
Prøv det splitter nye aktivitetstilbudet, som er anlagt i lysløypa. Vi har noen start­sett for barn til gratis utdeling. Kan hentes ut i kiosken på arrangementsdagen. For voksne som har egne disksett, anbefales a laste ned appen Udisc.

11.00- 15.00 AKTIVITET PÅ SJØEN (GRATIS!)
Med nyinnkjøpt "sofatube" er det duket for en fartsfyllt tur på sjøen! Vi har redningsvester til utlån. Aktiviteten skjer fra Båtforeningens brygge ved brua.

12.00-15.00 VIRRVARR OG GLITTERPIKENE (GRATIS!)
Tryllekunstneren VirrVarr sørger for 2 show, ballongknyting og glittertatoveringer!

FRA 12.00 MODELLFLYOPPVISNING
Takeoff og landing er på gressbanen bak samfunnshuset

12.00-16.00 MIDDAG PÅ SAMFUNNSHUSET
Salg av middag med sjefskokk Kjetil Brenden i spissen. På menyen star elgkarbonader, speketallerken og dessert. Vi har vin og ølservering.

Pris kr. 300,- (inkluderer middag, dessert og kaffe). Kun middag kr. 250,­ Barnemeny kr. 100,- (vi tiIpasser hovedrettene til barnestørrelser)

-------------

Med været på var side får vi besøk av veteranbilene fra tordagstreffen, med sine staselige kjøretøy. Vi har godt med benker og sitteplasser bade inne og ute, hvor publikum kan treffes for en hyggelig prat igjen etter 2 års opphold.

VELKOMMEN!

(Vi tar forbehold om endringer.)

 

Har du spørsmål?

Her finner du oss

Søre Osen Grendeutvalg

Søre Osen Grendeutvalg har som ansvar/ mandat og drifte/vedlikeholde alle hus og anlegg som grendeutvalget eier. Dette omhandler samfunnshus, paviljong, badeplass, småbåthavn, gjestebrygge og tilstøtende grøntarealer.

Adresse

 Søre Osen Grendeutvalg
2428, Søre Osen

+47 474 64 671
kontakt@sore-osen.no