Søre Osen Padleregatta

padleregatta logo

 

 

Det er med humor vi bruker ordet regatta om vårt arrangement :) Søre Osen Padleregatta er nemlig et breddearrangement for hele familien - uten sterke konkurranseelementer. Start og mål er ved samfunnshuset i Søre Osen.

Den er kun åpen klasse for alle typer båter som bruker muskelkraft til fremdrift, herunder kajakk, kano, robåt, SUP (stand-up-padle), surfski, tråkkebåt med mer. Her kan dere velge mellom kort (ca 1,9 km) eller medium (ca 4,1 km) løype. Arrangementet er lagt til samme dag som motbakkeløpet Stabbursknappen Opp

Dato: kommer
Tid: Klokken 14.00
Start/mål: Samfunnshuset ved Sjøenden

Pris: Kr. 100,- pr. farkost. 
50% avslag for medlemmer i Søre Osen Idrettslag (Kampanjekodeode: SOIL2020) og for de som deltar i både løp og Søre Osen Padleregatta.
Alle farkoster som har med minst en person under 18 år deltar gratis!

Vi har minst 18 kanoer til utlån/leie! (Førstemann til mølla)


Lenke til påmelding kommerPremier

Vi har mange flotte trekningspremier, og premieutdeling skjer så snart alle har kommet i mål.

Sikkerhet
Sikkerhet på sjøen er viktig og dette tar vi på alvor. Derfor er det plikt for alle deltakere å bruke padlevest eller tilsvarende. Vi vil ha flere båter på sjøen som er til assistanse om uhell eller behov er tilstede. Vis hensyn og hjelp hverandre om nødvendig. Hvis noen bryter og går i land andre steder enn i målområdet MÅ vi få beskjed så raskt som mulig på telefon 934 59 260.

Kontakt
Har du spørsmål til arrangementet eller annet kan du kontakte oss på tlf 93459260 eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss gjerne på Facebook

Har du spørsmål?

Her finner du oss

Søre Osen Grendeutvalg

Søre Osen Grendeutvalg har som ansvar/ mandat og drifte/vedlikeholde alle hus og anlegg som grendeutvalget eier. Dette omhandler samfunnshus, paviljong, badeplass, småbåthavn, gjestebrygge og tilstøtende grøntarealer.

Adresse

 Søre Osen Grendeutvalg
2428, Søre Osen

+47 474 64 671
kontakt@sore-osen.no