Nyheter fra Søre Osen

Møte om fiskerettigheter i Osensjøen

Invitasjon til møte angående krav om sak for jordskifteretten knyttet til fiskerettigheter i Osensjøen.

Alle grunneierne rundt Osensjøen som har strandlinje skal ha mottatt brev fra Jordskifteretten der det informeres om at det reist krav om sak for jordskifteretten ang fiskerettighetene i Osensjøen. Noen av oss som er berørt på Trysildelen av sjøen har snakket sammen og vi mener at mange av problemstillingene som reises er avklart for lenge siden og ikke relevante for vår del. Det bør likevel sendes inn et svarbrev til Jordskifteretten der dette begrunnes. Vi inviterer derfor de berørte grunneierne på Trysildelen av sjøen til et møte på Søre Osen Samfunnshus torsdag den 12. mai kl 19.00 for å bli enige om vegen videre. Det er fint om de som er interessert og berørt sprer denne informasjonen da det ikke alle som er på Facebook og vi ikke har muligheter til å kontakte alle det gjelder personlig.

Hilsen

Even Ifarness, Per Hagebakken og Per Ravnkleven.

 • Stabbursknappen Opp 2022

  Information
  Publisert: 20 juni 2022
  På lørdag er det klart for Stabbursknappen Opp. Her kan alle delta! 3,5 kilometer og 148 høydemeter på fin sti. Kom og bli med på et morsomt løp!
 • Mulig loppemarked 23. juli

  Information
  Publisert: 04 juni 2022
  Under forutsetning av at dem får inn nok attraksjoner for salg og gjenbruk, forsøker Inger og Siglinde avholde et loppemarked inne på Puben på Paviljongen under Sammarstreffet.
 • Ny Grendeavis skal snart ut.

  Information
  Publisert: 31 mai 2022
  Ny Grendeavisen skal ut snart, og frist for å sende inn stoff er fredag 10.juni. Send til grendeavisa@gmail.com

Har du spørsmål?

Her finner du oss

Søre Osen Grendeutvalg

Søre Osen Grendeutvalg har som ansvar/ mandat og drifte/vedlikeholde alle hus og anlegg som grendeutvalget eier. Dette omhandler samfunnshus, paviljong, badeplass, småbåthavn, gjestebrygge og tilstøtende grøntarealer.

Adresse

 Søre Osen Grendeutvalg
2428, Søre Osen

+47 474 64 671
kontakt@sore-osen.no